محل تبلیغات شما

این کارگاه با هدف آشنایی شرکت کنندگان با موضوع دمانس و بیماری آایمر به منظور افزایش دانسته های فردی و جلب مشارکت داوطلبانه آنان در راستای رسالت انجمن و مسوولیت های اجتماعی با حضور  خانم دکتر بسطامی معاون پژوهش و فناوری دانشکده، خانم صالحی مدیر عامل این انجمن، خانم دکترمحمدیان متخصص مغز و اعصاب، آقای دکتر حاجتی متخصص مغز و اعصاب و روان و خانم دکتر ظاهری دکترای روانشناس بالینی برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم دکتر بسطامی ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به نمایندگی از رئیس دانشکده به استادان، اعضای هیات علمی و تشکر از حضور متخصصان و کارشناسان انجمن دمانس، در خصوص تفاهم نامه فی ما بین دانشکده دختران دکتر شریعتی و انجمن دمانس و آایمر ایران و همکاری دو جانبه به منظور ارتقاء سطح آگاهی و بهبود نگرش دانشگاهیان با موضوع دمانس و بیماری آایمر و همچنین بهره مندی انجمن از پتانسیل های علمی و ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده و ایجاد و توسعه همکاری های مشترک و هم افزایی برای تحقق مسئولیت های اجتماعی، سخنانی را بیان نمود.
سپس خانم صالحی ضمن معرفی انجمن آایمر ایران و فعالیتهای آن، اظهار داشت: هدف از تاسیس این مرکز ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلای بیماری دمانس و مراقبت کنندگان این بیماران می باشد که با آموزشها و برگزاری دوره های مشاوره و روانشناسی، مشکلات این بیماران و اطرافیان آنها کاهش یابد.
وی در ادامه با بیان اهداف، رسالت و چشم انداز این انجمن به برخی از فعالیتهای شاخص این مرکز از جمله آموزش به کودکان با هدف پیشگیری از این بیماری و افزایش ارتباط عاطفی کودکان، تشکیل انجمن های استانی و آموزش سفیران بازنشسته داوطلب، تدوین طرح و برنامه عملیاتی دمانس و امکان سنجی تست های غربالگری اشاره نمود وخاطر نشان کرد: با تشخیص زود هنگام و با درمانهای موثر و فعالیتهای مشاوران، می توان نقش موثری در پیشگیری این بیماری و یا کنترل مثبت آن داشته باشیم.
خانم صالحی در پایان از برنامه ی آتی این انجمن و نیازهای افراد مبتلا به بیماری آایمرسخن گفت و اظهار داشت: باید اطلاعات و آگاهی افراد جامعه را افزایش دهیم و این کمک و یاری را بسط دهیم و شما به عنوان سفیران انجمن و با حمایت از این مرکز، می توانید گام های موثری را بردارید.
در ادامه دکتر محمدیان متخصص مغز و اعصاب، مطالب جامع و مفیدی را در خصوص دمانس، شیوع و بروز آن، علائم بیماری و چگونگی ارزیابی آن، علل بیماری، فرق دمانس و آایمر و درمان این بیماری بیان نمود و تاکید کرد: باید در ابتدای امر، عوامل رفتاری را بشناسیم و بعد وارد پروسه درمانی شویم.
سپس دکتر حاجتی متخصص اعصاب و روان، در ابتدای سخنان خود از اختلالات رفتاری، عوامل خطر و پیشگیری از بیماری دمانس صحبت نمود و بیان داشت: مدت زمان ابتلاء به بیماری 8 سال می باشد که هرچه سرعت ابتلاء را کمتر کنیم، به بهبود جریان، کمک بیشتری خواهیم کرد و با انجام ورزش هایی برای مغزمی توانیم در بهبود بیماری موثر باشیم.
وی افزود: افسردگی اولین واکنش نسبت به این بیماری می باشد و استرس ، اختلال خواب، سرگشتگی از رایج ترین علائم شروع می باشد که تشخیص زود هنگام از بهترین روش برای پیشگیری از این بیماری است و افراد بالای 50 و 60 سال بهتر است تست دمانس را سالی یک بار انجام دهند.
دکتر حاجتی خاطر نشان کرد: آگاهی از این بیماری و تشخیص اختاتلات رفتاری دمانس به درک از این بیماران و و شناخت مشکلات آنان  کمک می کند.
همچنین دکتر الهه ظاهری روانشناس بالینی با موضوع شرم از ابراز بیماری به سخنرانی پرداخت و افزود: ما در جایگاه یک عضو از اجتماع و در درجه دوم به عنوان کسی که آگاهی دارد می توانیم در این حوزه موثر باشیم.
وی با اشاره به شعار امسال" بیایید بدون شرم در مورد دمانس و بیماری آایمر صحبت کنیم" بیان داشت: توجه به این شعار می تواند جامعه را به سوی دوستدار افراد مبتلا به آایمر هدایت کند.
مبحث اصلی صحبتهای دکتر ظاهری با موضوع "چرا باید با استیگمای بیماری آایمر مقابله کنیم" ادامه یافت و سپس به بیان مطالبی در ارتباط با آثار اجتماعی استیگما پرداخت.
وی در بخش دیگر سخنان خود ضمن ارائه راهکارهای غلبه بر شرمساری از جمله رو راستی و صداقت، بیان دقیق مسائل و نشانه های موجود، بهره گیری از متخصصین در این حوزه و حفظ ارتباط با آنها و دلسرد نشدن، تصریح کرد: در حال حاضر درمانی برای دمانس وجود ندارد ولی کنترل کاهش سرعت پیشرفت بیماری، بهبود کیفیت زندگی و حمایت از فرد مبتلا و خانواده ایشان ممکن است. مشکلات حافظه، خشم های انفجاری، از پا افتادگی، عدم توانایی در انجام فعالیتهای روزانه، سبب ایجاد شرمساری در افراد مبتلا به بیماری های دمانس شده است.
در ادامه  استاد افجه ای از چهره های ماندگار نقاشی خط و از اساتید خوشنویسی ایران در طی سخنان خود در این جلسه بیان داشت: با کار و تلاش مداوم در سنی فراتر از 80 سال توانستم با این بیماری مبارزه نمایم. و سپس این استاد برجسته اثری فاخر را به انجمن دمانس و آایمر اهداء نمود.
گفتنی است دکتر بسطامی ضمن سپاس از حاضرین و با بیان بخشی از مفاد تفاهم نامه بین دانشگاه و انجمن، حضور استادان و اعضای هیات علمی دانشکده را مثبت ارزیابی نمود و در پایان با اهدای هدایا و لوح تقدیر از سوی دانشکده به هیات میهمان از انجمن دمانس و آایمر، قدردانی کرد.

 ØکسØکسØکس

برگزاری دوره آموزشی کارگروهی

گزارش تصویری از رویداد رونمایی از کتاب کسب_و_کار_وکارآفرینی_ازنگاه_اسلام

تفاوت بوم ناب با بوم مدل کسب و کار چیست؟

بیماری ,دمانس ,های ,آایمر ,انجمن ,دکتر ,دمانس و ,این بیماری ,بیماری آایمر ,از این ,می باشد ,دکتر حاجتی متخصص

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مقالات بیس مدیریت 2020-2021 toudiwate هاست / طراحی سایت / طراحی اپلیکیشن / ثبت دامنه rheletmicquo آموزش های ویژه در دست شما! dadikata ایناز چت|چت ایناز|چت روم هسته مشاوره ناحیه 2 کرمانشاه Robert's info Arthur's site